Select Page

Obiecte deco cu personalitate.

Jan 14, 2024 | Home & Lifestyle | 0 comments

Când am început decorarea casei am știut exact ce îmi doream, dar nu am putut exprima în cuvinte. Mi-aș fi dorit ceva cât de simplu, dar interesant, accente industriale, dar totuși moderne. 

Într-un final am decis împreună că vom finisa întreaga casă într-un singur mod: modern-luminos cu influențe industriale. După ce am pus multitudinea de obiecte la loc, a venit timpul decorării per se.

Acesta a fost momentul în care am reușit să exprim în cuvinte ceea ce vedeam în viziunea mea: mici puncte de concentrare a atenției, din curente decorative diferite. Așa a început căutarea mea… Am început să caut unicul, extraordinarul, nemaivăzutul.

Eram pe Pinterest când toată atenția mi-a fost acaparată de un cap de unicorn pe perete cu un bec un gură. Șocant, nu?? Asta mi-am spus și eu în gând și am apăsat reclama care m-a transportat într-un alt univers: 

WERNS

Sincer, nu știu de unde le vine inspirația fondatorilor, nu știu cum se nasc produsele lor, dar știu că sunt absolut inconfundabile! 

Fiecare obiect decorativ te face să-ți dorești o întreagă casă finisată și decorată în stil art-nouveau sau maximalist. Fiecare obiect te face să vrei să cumperi mai multe și mai multe! Este inexplicabil ce sentimente te încearcă atunci când te cufunzi în multitudinea de piese splendide, fie că vorbim despre veselă, vaze de flori, măsuțe, tablouri sau varii accesorii.

WERNS are pur și simplu personalitate! Și poate de asta au nenumărate apariții în The Times și Cosmopolitan. Mi-aș fi dorit să pot scrie despre ei mai repede, însă abia am avut timp să dorm 5-6 ore pe noapte în ultimele 3-4 luni. 

Mai jos am așternut câteva cuvinte despre obiectele pe care le-am ales să-mi întregească sentimentul de acasă:

Baby Franz Josef

Un cap și un gât de pui de struț cu un bec în cioc, atârnând de-o sfoară: Cel mai frumos cadou unic și extravagant pentru o persoană cu pretenții. El, mai micuț sau Franz Josef simplu, varianta cea mare, nu sunt altceva decât magneți de atenție. Este imposibil să-ți intre un om în casă și să nu deschidă subiectul: „WOW, de unde este struțul??”

Pe Baby F.J. l-am poziționat strategic în cel mai central și fain punct al casei noastre: locul unde holul, bucătăria, scările și intrarea în sufragerie se întâlnesc. Sub el, am un „colț” pe care ne așezăm toate nimicurile. Pentru ele însă, am achiziționat altceva:

Dachschund

O cutiuță în formă de techel, în care am decis să ne ținem lucrurile mărunte, dar care poate fi folosit la orice altceva: bijuterii, cheițe sau chiar bomboane! Pentru 29€, este un cadou extraordinar pentru oricine știe să aprecieze ceva deosebit! 

Știi care mai este o chestie foarte tare?? Faptul că pe hi-werns.de îți arată și cât este de mare obiectul decorativ pe care vrei să-l achiziționezi, în raport cu o posibilă cameră. Asta deoarece, sub fiecare produs ai o astfel de schiță din care să reiasă mărimea reală a produsului:

Bruce

Eu nu-mi pot schimba radical coafura de câte ori îmi doresc, dar BRUCE poate! Bruce este una dintre formidabilele lor vaze decorative sau de flori, pe care o poți achiziționa să-ți însuflețească casa sau să o faci cadou.

Acum sincer, de când îl avem pe Bruce, casa este însuflețită! Există suuuper multe variante de vaze spectaculoase pe WERNS, ai nevoie doar de timp să alegi ce-ți place sau cine știe, să le adaugi pe toate în coș, pentru că personal, asta aș face, le-aș cumpăra pe toate!

Înainte să ieși de pe blog și în speranța că ți-am deschis ușile spre o lume fantastică, haide să-ți mai spun câteva lucruri care fac din WERNS cel mai accesibil site cu decorațiuni din Europa: 

Transport gratuit peste 150€ în 27 de țări membre EU + UK și Elveția.

%

Retur gratuit și banii înapoi garantat!

%

Discount la abonarea la newsletter

%

Sigla TrustedShops pentru un shopping în siguranță + 348 de review-uri de încredere.

 

Toate astea fac din WERNS cel mai accesibil și calitativ magazin online de obiecte decorative din Europa. Personal, abia aștept să-mi cumpăr multe alte lucruri de la ei în viitor, căci pe wishlist am trecut următoarele lucruri din care te poți inspira și tu (click pe imagine):

BALMRO fashion blog romania beauty blog timisoara beauty bloggers influencers content creator de continut roxi rose

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *